Valmentavat koulutukset

Otavan Opiston valmentavat linjat - opiskele verkossa ja kampuksella
Lääkislinja

Otavan Opiston Lääkislinjalla parannat valmiuksiasi menestyä lääketieteen, hammaslääketieteen ja eläinlääketieteen pääsykokeissa. Lääkislinjalla voit kerrata ja syventää matematiikan ja luonnontieteiden osaamistasi, korottaa lukion päättötodistuksen arvosanoja ja osallistua harjoituspääsykokeisiin.

Opinnot alkavat syksyllä ja kestävät yhden lukuvuoden. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lähipäivien aikana sinulla on mahdollisuus asua opiston kampuksella Mikkelissä.  Voit myös saada opiskeluun Kelan opintotukea.

Lue lisää Lääkislinjasta


Kasvatustieteen linja

Kun maailma muuttuu, muuttuvat myös oppimisen tavoitteet, oppimisympäristöt ja opetus. Otavan Opiston Kasvatustieteen linjalla pääset tutustumaan kasvatustieteen viimeisimpiin suuntauksiin ja saat tukea tuleviin yliopisto-opintoihin. Etsimme innovatiivisia opettajaksi haluavia sekä jo opettajina ja kasvatustieteen kouluttajina toimivia edelläkävijöitä. Olisiko juuri sinusta innostuneeksi opettajaksi tai oppimisen valmentajaksi ja fasilitaattoriksi tulevaisuuden oppimisympäristöissä?

Opetus toteutetaan sekä verkossa että lähiopetuksena Otavan Opistolla Mikkelissä. Koulutuksen sisältöjä ovat verkko-oppiminen, oppimisen tulevaisuus ja VAKAVA-valmennus. Opintojen yhteydessä voit suorittaa kasvatustieteen perusopinnot.

Lue lisää Kasvatustieteen linjasta

 

Musalinja

Musalinjalla saat monipuolisen kuvan kevyen musiikin keskeisistä osa-alueista sekä vahvistat osaamistasi omien tavoitteidesi mukaisesti. Voit suuntautua Musalinjalla joillekin opintojen sisältöalueeille kiinnostuksesi mukaan. Koulutus antaa runsaasti monipuolisia valmiuksia alan jatko-opintoihin ja välineitä oman musiikkiharrastuksen syventämiseen ja hyödyntämiseen muun työn tukena eri aloilla.

Lue lisää Musalinjasta