Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Kursseilla on verkkomaksumahdollisuus ja useimmissa kursseissa maksetaankin varausmaksu verkon kautta; jotkut kurssit maksetaan kokonaan verkon kautta. Kurssin voi maksaa myös Epassilla ja Smartum-seteleillä tai Smartumin verkkopalvelun kautta.

Otavan Opistolla kurssin voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla sopimuksen mukaan tai Smartum-kulttuuriseteleillä.

Tupakointi on kielletty koko Otavan Opiston kampusalueella myös kesäaikaan. 1.10.2010 voimaan tulleen tupakkalain 12 §:n 1 momentin 2 kohdan mukaan tupakointi on kielletty perusopetusta, ammatillista koulutusta ja lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisätiloissa ja oppilasasuntoloissa sekä niiden käytössä olevilla ulkoalueilla.

Lakanat ja pyyhkeet kuuluvat majoitukseen, joten omia ei tarvitse tuoda.

Opiston päärakennus on vaalea iso puutalo. Asuntola on 4-kerroksinen kivitalo kuusiaidan takana tieltä katsottuna vasemmalla puolella. Ruokala on matala keltatiilinen rakennus tieltä katsottuna oikealla. Päiväkoti on erillinen kaksi kerroksinen rakennus päärakennuksen ja asuntolan välissä.

Otavan Opiston osoite on:
Otavantie 2B
50670 Otava

Otavan Opiston pysäköintialue sijaitsee osoitteessa Topeliuksentie 3-5, 50670 Otava. Otavan Opiston pihalle sekä Otavan koulun pysäköintialueelle pysäköiminen on kielletty.

Ohessa on kartta opiston tieyhteyksistä, pysäköintialueesta sekä eri rakennusten sijainnista. Voitte ajaa pihaan tavaroiden purkamista ja lastausta varten. Pysäköintialueelle on noin 100 metrin kävelymatka ja ajomatkaa yleisiä teitä pitkin noin 300 metriä. Asuntolassa majoittuvat voivat pysäköidä asuntolan eteen.

Paikallisbussin pysäkki on aivan opiston edessä. Aikataulut löytyy Matkahuollon sivuilta. Valitse määränpääksi Otavan opisto (Mikkeli).

Kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Veloitus käytetyn majoitushuoneen mukaan. Kurssin voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä tai Smartum-kulttuuriseteleillä (pankki- ja luottokortit eivät käy).

Opiston oppilasasuntolassa on 4 kerrosta. Huoneissa/soluissa on suihku ja wc sekä pieni TV. Yhteisiä keittiö/seurustelu/TV-tiloja. Sauna pohjakerroksessa. Ei hissiä. Asuntolassa ei ole ympärivuorokautista valvontaa.

Mikkelin kaupungin laskutusjärjestelmä vaatii henkilötunnuksen. Ilmoittautuminen lomakkeella tapahtuu suojatun yhteyden kautta, joten tunnuksen ilmoittaminen on turvallista.

Aamiainen kuuluu majoituksen hintaan. Aamiainen tarjoillaan opiston omassa ruokalassa.