Santra-chattibotti-kokeilu

Santra -chattibotti koekäyttö ja opastus

Santra -chattibotti on tällä www-sivulla avoimessa koekäytössä. Keräämme kokemuksia miten ihmiset chattailevat botin kanssa ja näin kehitämme bottia etevämmäksi.

Santra -botilla kokeillaan suomenkielisten chattibottien mahdollisuuksia opetuskäytössä, muun muassa opiskeluneuvonnassa ja uudentyyppisissä itseopiskelu-tehtävissä lukion oppiaineissa. Santra on Otavan Opiston 2-vuotinen hanke, jota rahoittaa Opetushallitus.

Näin chattailet Santran kanssa

Santra 'asuu' tämän www-sivun oikeassa alalaidassa. Se on aluksi valmiustilassa kunnes kirjoitat jotain chatin "Kirjoita jotain" kenttään. Tällöin Santra virkoaa chattailemaan.

Voit aluksi vaikka tervehtiä bottia kirjoittamalla "Hei" tai "Moi" niin Santra virkoaa. Kun kirjoitat "Aloita" niin Santra kertoo mitä kaikkea sen kanssa voi tehdä.

Botinkäyttö on täysin anonyymia eikä se kysy missään tilanteessa sinulta mitään henkilötietojasi, kuten nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköppostiosoitettasi. Älä myöskään kirjoita chattiin mitään tietojasi.

Jos sattumalta kirjoitat botille jotain yksityistä, niin voit tarvittaessa olla yhteydessä kokeilubotin ylläpitoon. Santra tallentaa kaiken chattailun analysointia varten. Chattihistorian näkevät vain valtuutetut ylläpitäjät ja loki tuhotaan päivittäin.

Botti on vielä aika nuori eikä osaa paljoa. Se on tarkoitettu avustamaan Otavan Opiston Nettilukionn opiskelijoita ja osaa neuvoa opiskeluun liittyvissä yleisimmissä kysymyksissä, kuten Abistatus ja Opiskelijakortti.

Mukavia hetkiä botin kanssa! Voit kirjoittaa fiiliksiäsi botista, kehitysideoita tai mahdollisia ongelmia suoraan chattiin tai lähettää sähköpostia ylläpidolle.

Santra -hanke
Otavan Opisto
Kari A. Hintikka
kari .hintikka (a) otavanopisto. fi
GSM 0400 012 979