Muut opettajat

Vierailevia opettajia

Elina Hjelt (laulu)

Elina on valmistunut yhtyemuusikoksi Kymen konservatoriosta 2004. Pop/Jazz -laulupedagogiksi ammattikorkeakoulu Metropoliasta Helsingistä 2009 ja valmistuu joulukuussa 2012 Complete Vocal Instituutista Kööpenhaminasta kolmivuotiselta laulaja/laulunopettajalinjalta.
Tällä hetkellä Elina opettaa laulua Pop/Jazz konservatoriossa Helsingissä, sekä All About Voice oy:ssä www.allaboutvoice.fi
Hän pitää myös erilaisia laulu- ja äänenkäytön kursseja, ja on opettanut laulua ja musiikkia eripuolilla suomea opistoissa, kouluissa ja leireillä noin kymmenen vuoden ajan. Elina on keikkaillut yli kymmenen vuoden ajan useissa eri kokoonpanoissa ja produktioissa. Tällä hetkellä hän mm. laulaa solistina coverbändissä Icon ja tekee solistituurauksia myös muihin coverbändeihin. Elina on mukana myös showmusikaalissa " Houkutus", joka sai ensi-iltansa 6.4.2012. Lisäksi hän on tehnyt lukuisia studiotöitä, sekä laulanut taustoja useille tähtiartisteille mm. Arttu Wiskari, Katri Ylander, Jari Sillanpää, Tapani Kansa, Maarit Hurmerinta, Olavi Uusivirta ja Mikko Leppilampi.

Antti Kleemola (sävellys ja sanoitus)

Antti on suomalainen pianisti ja laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan herkistä poprock-kappaleistaan muille artisteille. Kleemolan tekemiä kappaleita ovat levyttäneet muun muassa Sami Saari, Laura Voutilainen, Jippu, Annika Eklund, Rajaton, Lenni-Kalle Taipale trio, Paula Koivuniemi ja Maybee. Myös Geir Rönningin esittämä vuoden 2005 Helsingin yleisurheilun MM-kisojen virallinen kisakappale Victory on Kleemolan käsialaa. Hän on säveltänyt myös kolme musikaalia.

Antti Kleemolan ensimmäinen oma albumi Jotain parempaa ilmestyi 11. lokakuuta 2006. Siltä lohkaistiin singlet Timo tahtoo ja Marikan haaveet, joista erityisesti ensin mainittu sai paljon radiosoittoa (mm. Radio SuomiPOPilla) ja nosti Kleemolan ensimmäistä kertaa laulajana esiin.

Syksyllä 2008 ilmestyi Kleemolan toinen albumi 10 kohtausta. Levyltä irroitettiin kolme singleä; Mä en pelkää mitään julkaistiin digitaalisesti 13.2. ja Joensuu - New York 21.5.2008, kun taas Heikko mies ilmestyi 28.1.2009.

Antti Kleemola osallistui Suomen euroviisukarsintoihin 2010 kappaleellaan Sun puolella ja sai suoran paikan finaalista (Wikipedia).

Okko Laru (Biisipaja, tuotanto)

Vahvaa osaamista Kajaanista! Okko saapui Helsinkiin, Oulunkylän Pop-Jazz konservatorioon jo nuorena miehenä. Sinnikkäänä ja peräänantamattomana harjoittelijana hänet palkattiin jo varhain moniin pääkaupunki-seudun bändeihin rumpaliksi. Uransa aikana hän on ehtinyt musisoida jo mm.Jone's Bros-yhtyeessä, Broadcastissa (yhdessä Mirin kanssa), Mestarit Areenalla, Jay Day, Kaija Kärkinen ja Ile Kallio, Kirka, Pave Maijanen, Pepe Wilberg ja Samuli Edelman.
Okko on toiminut myös tuottaja-muusikkona mm. Hectorin viimeisimmillä levyillä. Hän toimi myös Hectorin juhla-kiertueen kapellimestarina.
Tämän lisäksi Okko tuottaa ja säveltää biisejä muille artisteille. Mm. Tik-Tak, Mikael Konttinen, Tommi Läntinen, Esa Eloranta, Kim Herold, Haloo Helsinki.
Otavassa Okko pitää tiiviin biisipajan, jossa sävelletään ja tuotetaan muutama biisi alusta loppuun aina valmiiksi julkaisuksi asti.

Susanna Mesiä (laulu, esiintyminen)

Susannan vahvuudet ovat paitsi laulun opetuksessa, myös vahvasti esiintymisessä, sekä esiintymisjännityksen hallinnassa.
Susanna on Sibelius Akatemiasta valmistunut, nykyisin Metropolia ammattikorkeakoulun pop-jazzlaulun lehtori. Susanna keikkailee jatkuvasti New Orleans-henkisten bändien solistina. Hän myös pitää laulu- ja esiintymis-workshoppeja  useilla eri paikkakunnilla. Susannaa voi kuulla myös levytyksillä: Spirit of New Orleans: Bogalusa Strut,
Susanna Mesiä: Trad
Tsekkaa: www.susannamesia.com

Miri Miettinen (rummut, basso, workshopit)

Miri aloitti rumpujen-soiton 8-vuoden ikäisenä Varkauden musiikkiopistossa.
Sieltä tie vei 13-vuotiaana Helsinkiin, jossa hän kävi ensin Oulunkylän Pop/Jazz opistoa, Helsingin Konservatoriota, mistä matka jatkui Sibelius Akatemian sotilasmusiikkiosastolle. Opintojen jälkeen ensimmäinen bändi oli Broadcast (1980). Sen jälkeen mm. Gringos Locos, Pave Maijanen, Hector, Ben Granfelt Band, Kai Jämsä-yhtye. Miri on opiskellut myös New Yorkin Drummer's Collectivessa ja Musician Institutessa, Los Angelesissa. Hänellä on mittava ura studiomuusikkona erilaisissa levytyksissä (yli 1800 levytettyä biisiä) ja TV-ohjelmissa. Tällä hetkellä hänet pitää kiireisenä pesti Erja Lyytisen-bändissä.

Janne Pajarinen (Musiikkiteknologia, liveääni, valot)

Janne on opettanut linjalla aivan sen perustamisesta asti. Janne on valmistunut valomestariksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja toiminut itsekin teatteritekniikan kouluttajana mm. Helsingin ja Lappeenrannan kansalaisfoorumissa, Teatterifestivaali Ramppikuumeessa, Mikkelin ammattikorkeakoulussa ja Mikkelin ammattiopistossa. Hän on tuottanut valoa ja ääntä mm. seuraavilla festareilla: Provinssirock, Jurassic Rock, Scooprock, Kihaus, Ilosaarorock, Sandels Rock, Lentäjien Juhannus, Aukustirock, Miljoona Rock sekä muita festivaaleja. Baletti on myös saanut osansa Jannen ammattitaidosta mm. Imperial Russian Ballet, New Russian Ballet, Mariinsky Theater, Mihailovky Theater, Eifman Ballet, Compania Suite Espanola. Äänimiehenä Janne on toiminut Miljazz-kiertueella jo vuodesta 2002. Tämän lisäksi mm. Laivaston Big Bandin Frank Sinatra Show, Queen Show, sekä Vexi Salmen 60v. juhlakonsertti ym. ovat saaneet nauttia Jannen korvia hivelevästä saundista.

Speedy Saarinen (syventävä musiikkiteknologia, Pro Tools)

Speedy on musiikin tekijöille tuttu kitaransoitto taidoistaan ja viimeisen kahdenkymmenen-vuoden aikana myös äänitys taidoistaan. Hän aloitti varsinaiset musiikinopiskelunsa vuonna 1973 päästessään Oulunkylän Pop-Jazz Opistoon. Tästä opiskelu jatkui YLEn äänittäjäkurssilla, joka kesti parisen vuotta ja sieltä hän päätyikin YLEn äänitarkkailijaksi. Samaan aikaan Speedy on kuitenkin koko ajan soittanut kitaraa ja julkaissut pari omaa soololevyäkin.
Äänittäjänä ja äänitarkkailijana me kaikki hänet tunnemme paremmin. Tässä muutamia juttuja vuosien varrelta.
Studio-ja TV töitä:
Arttu Takalo, Marzi Nyman, Emma Salokoski, Pekka Pohjola, Heikki Hela, Jean S. SF-Blues,
TV-puolella mm. Tanssii Tähtien Kanssa,  Provinssirockissa TV-taltiointeja: Red Hot Chili Peppers,  Ramones, Big Country, Iggy Pop, Suzanne Vega, R.E.M.
Ruisrockissa: Santana, Little Feat, Bob Dylan, Jethro Tull.
Näiden lisäksi Speedy on hoitanut saliääntä Pori-Jazzeilla 16v. alkaen vuodesta 1986.
Viime vuosien suurimmat miksaukset ovat olleet Suomen Euroviisut, Pekingin ja Lontoon Olympialaiset (kenttälajit ja avajaiset).  Speedyllä on myös oma studio (Mediagents oy) Veräjämäessä. Speedy on myös erittäin haluttu luennoitsija ja kouluttaja. Speedyn löytää myös nettikoulu Rockwaystä.

Juha Verona (Basso)

Pitkän linjan muusikko aloitti uransa Haukka-yhtyeessä jo vuonna 1977.
Juha on soittanut mm. Maaritin, Sami Saaren, Kaija Kärkisen-Ile Kallion, Mikko Rintasen, Kirkan, Aki Sirkesalon, Muskan, Dannyn, Sakari Kuosmasen ja Kikka Laitisen yhtyeissä. Tällä hetkellä Juha vaikuttaa Jukka Gustavson Organ Fusion-bändissä. Hän soittaa bassoa myös Harri Louhensuo "Blues Station" kitaran oppikirjalla sekä Leevi Leppäsen "Kompin Taikaa" videolla.
Juha on toiminut opettajana mm. Helsingin Stadiassa. Tällä hetkellä Juha soittaa Tampereella ja Helsingissä pyörivässä "Juice"- musikaalissa.

Tuomas Wäinölä (Kitara)

Kauniaisista kotoisin oleva Tuomas aloitti kitaransoiton yksitoista-vuotiaana ensin klassisella kitaralla, mutta totesi myöhemmin, että sähkis on se juttu. Häntä ovat opiskelun alkutaipaleella opettaneet mm. Peter Lerche, Petteri Hirvanen, Jarmo Hynninen ja Kalle Kalima. Myöhemmin hän pääsi opiskelemaan Helsingin Pop-Jazz Konservatorioon.
Tuomaksen ura on jo varsin kattava. Tässä muutamia bändejä...
Nylon Beat, Mamba, Timo Kotipelto, Bomfunk MC's, Jonna's Problem, Paula Koivuniemi, Raskasta Joulua, UMO.
Tuomas opettaa Helsingi Metropoliassa ja Espoon musiikkiopisto Ebelissä. Hänellä on myös paljon opetus-klippejä netti-musiikkikoulu Rockwayssä. Näiden lisäksi hän tekee paljon studio-sessioita.
Tuomas julkaisi 2011 oman soolo-levyn, Human Being.
Tsekkaa www.tuomaswainola.fi

Lisäksi opettajina ovat toimineet:

Pepe Ahlqvist, blues-kitara
Lauri Porra, basso
Jarmo Nikku, kitara
Lenni-Kalle Taipale, piano/yhtye
Heikki Salo, biisipaja
Kauko Röyhkä, biisipaja
Ben Granfelt, kitara
Jari Heino, basso
Edu Kettunen, biisipaja
Jaakko Suonio, kitara
Ape Anttila, basso
Mikko Kaakkuriniemi, rummut
Laura Vuorjoki, laulu
Timo Laatikainen, rummut
Marc Ducret, kitara (ranska)
Print yhtye, (ranska)
Taija Holm, promootio (www.propromotion.fi)
Jaakko Tarvainen, levy-yhtiöt (inverse records)
Sami Rikala, levy-yhtiöt (Johanna Kustannus)
Lottaliina Lehtinen, tekijänoikeudet, muusikon sopimukset
Leevi Heinonen, musiikkiteatteri, ohjaaja