Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet 30.1.2020 - 8.12.2020 (Otava)

Voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet -koulutus on uudistunut ja haku alkanut!

Voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet -koulutuksen uusi aikataulu on varmistunut ja haku alkanut!   

Aikataulu

1. opintojakso to 30.1.2020

2. opintojakso ma-ti 23.-24.3.2020 (kuvaus)

3. opintojakso ke 29.4.2020                                                                       

4. opintojakso to-pe 4.-5.6.2020

5. opintojakso to-pe 10.-11.9.2020 (kuvaus)

6. opintojakso ma-ti 7.-8.12.2020

Kou­lu­tus­päi­vät al­ka­vat noin klo 9 ja päät­ty­vät noin klo 17-19. Opintojaksojen 2 ja 5 päivät ovat valokuvauksen vuok­si pi­dem­piä ja tar­kem­pi aika­tau­lu il­moi­te­taan kou­lu­tuk­sen alus­sa.

Opetus ja ohjaus

Koulutuksen opetuksesta ja ohjauksesta vastaa Miina Savolainen.

Kurssikuvaus

Voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet -koulutus on suunnattu pedagogisen, hoidollisen, terapeuttisen ja sosiaalialan työntekijöille ja se antaa perusteet- tason valmiudet käyttää voimauttavan valokuvan menetelmää osallistujan oman työyhteisön sisällä. Koulutus ei anna pätevyyttä menetelmäohjaajan työhön, johon vaaditaan perusteet-kurssin lisäksi 30 opintopisteen laajuinen erikoistumiskoulutus. Voimauttava valokuva on rekisteröity menetelmä.

Opiskelun keskiössä on osallistujan henkilökohtainen prosessi, jonka lisäksi osallistuja toteuttaa ohjatusti voimauttavat valokuvaprojektit omassa lähipiirissään ja työyhteisössään, sekä työntekijöiden että asiakkaiden (oppilaiden, potilaiden) kanssa.

Tutustu voimauttavan valokuvan menetelmään täällä

Kaikkien opintojaksojen välillä on itsenäisiä harjoitustehtäviä, joihin osallistuja hakee henkilökohtaista elämäntilannettaan sekä työyhteisönsä ajankohtaista tarvetta palvelevan näkökulman. Osallistujan työyhteisö hyötyy koulutuksesta harjoitustehtävien kautta jo koulutuksen aikana. Ihannetilanteessa koulutukseen osallistuu työpari samasta työyhteisöstä.

Harjoitustehtävät ovat sovellettavissa siten, että koulutukseen voi osallistua myös esimerkiksi vuorotteluvapaan aikana. Koulutuksen läpikäyminen mahdollistaa osallistumisen erikoistumiskoulutukseen, joka antaa menetelmäohjaajan pätevyyden sekä oikeuttaa käyttämään menetelmän nimeä itsenäisen ammatinharjoittajan työssä.

Osallistumisen edellytykset

Osallistuminen edellyttää ammatillista tutkintoa tai meneillään olevia opintoja soveltaen pedagogiselta tai hoidolliselta alalta (sosiaali- ja terveysalojen työntekijät, terapeutit, opettajat, työnohjaajat jne.).

Läsnäolovelvoite jokaisella opintojaksolla. Koulutukseen ei voi osallistua lainkaan, mikäli osallistuja joutuu pakottavasta syystä olemaan poissa 1. tai 2. opintojaksolla.

Osallistuminen ei edellytä harrastuneisuutta valokuvauksessa.

Opiskelijat valitaan koulutukseen vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan nimi, koulutustausta ja työkokemus sekä nykyinen työyhteisö. Hakija kertoo lisäksi vapaamuotoisesti, miten toivoo voivansa soveltaa menetelmää omassa työyhteisössään, miksi pitää menetelmää tarpeellisena ja mitä odottaa koulutukselta henkilökohtaisesti.

Koulutus toteutetaan, mikäli koulutukseen ilmoittautuu vähintään 12 opiskelijaa.

Laajuus

Koulutus on uudistunut ja sen laajuus on 10 op sisältäen 10 lähiopetuspäivää ja itsenäistä työskentelyä työpajojen välillä.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1 760€/hlö (sis. ohjaus ja ohjelmaan kuuluvat ruokailut; majoitus erikseen). Kurssimaksun voi suorittaa osissa (kysy lisätietoja).

Majoitus

Majoittumismahdollisuus kurssipäivinä Otavan Opiston asuntolassa (1hh/50€/yö/hlö tai 2hh/25€/yö/hlö; sis. aamiainen).

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044794 3565

Hakeminen

Hakuaika päättyy 7.1.2020. Koulutukseen haetaan sähköisellä lomakkeella

Peruutusehdot

Koulutukseen lähetetty hakemus on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 7.1.2020 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/koulutuksesta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta sekä varatun majoituksen hinnasta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kuva MillaMakkonen&MiiinaSavolainen 1998

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: voimauttava, valokuva, sosiaaliala, terapeutti, opettaja, hoitoala, pedagoginen, maailman ihanin tytto, kamera, katse, hyväksyvä

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su