Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Täyttä elämää -hiljaisuuden retriitti (mindfulness) 10.-12.1.2020 (Hirvensalmi)

Vapauta itsesi arkisista askareista ja aikatauluista - lahjoita itsellesi hiljaisuutta, omaa aikaa ja uusia ajatuksia! Tilaa hengittää sisään ja ulos.  Ilmoittaudu 16.12.2019 mennessä!

RETRIITTI TOTEUTUU - MUUTAMA HUONE VIELÄ VAPAANA!

Vapauta itsesi arkisista askareista ja aikatauluista - lahjoita itsellesi hiljaisuutta, omaa aikaa ja uusia ajatuksia! Tilaa hengittää sisään ja ulos.  Hirvensalmen sydäntalven hämyinen maisema kietoo sinut joka tapauksessa lempeään syleilyynsä.

Viikonlopun mittaisessa hiljaisessa mindfulness –retriitissä sinulla on lupa rauhoittua ja kuunnella itseäsi sekä syventää omaa harjoittamistasi.  Asetumme hiljaisuuteen ja mindfulnessin perusharjoitteisiin (istumameditaatioon, kävely- ja kehomeditaatioon, mindfulness-joogaan) ja vietämme viikonlopun hiljaisuudessa kommunikoimatta muiden kuin itsemme kanssa.

Retriitti sisältää ohjattua meditointia sekä hieman omaa harjoittamista ja se sopii parhaiten mindfulnessiin ja sen menetelmiin jo jonkin verran tutustuneille.

Mukaan tarvitset rennot ja miellyttävät vaatteet, jumppa-alustan, tyynyn ja lämpimän peiton. On myöskin suositeltavaa luopua kirjoista, lehdistä, puhelimesta, tietokoneesta jne. retriitin ajaksi.

Kurssin aikataulu

Retriitti alkaa perjantaina 10.1.2020klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 12.1.2020 klo 15.00.

Paikka

Retriitti järjestetään Hirvensalmen Satulinnassa, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi; tutustu Satulinnaan ja retriitin maisemiin täällä

Kurssin opettaja

Mari Viljakainen, psykologi, MSC-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja CFM®
Kurssin opettaja on opiskellut MSC-ohjaajaksi Yhdysvalloissa, opettajana mm. Christopher Germer.

Hinta

Kurssimaksu on 465€/hlö (sis. ohjauksen, retriittiohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen yhden hengen huoneessa).

Retriitin toteutuminen edellyttää 14 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (200€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa; voit valita verkkomaksun sijaan myös laskutuksen, jolloin laskutamme varausmaksun ennen retriitin alkua. Jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssin voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä, Smartum-kortilla/SmartumPay-sovelluksella tai ePassilla (kulttuuri) kokonaan tai osissa. Kysy myös muista vaihtoehdoista!

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi retriitin alkuun saakka - muutama paikaa vapaana - tulee mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset 1.12.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (200€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 1.12.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Satulinnassa, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi

Tagit: retriitti, meditointi, mindfulness, kehomeditaatio, istumamaditaatio, jooga, satulinna, hirvensalmi, kävelymeditaatio, hiljaisuus, rauha

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su