Erasmus+ KA1: Kulttuurit kohtaavat - Otavan Opisto Euroopassa

Erasmus+ KA1: Kulttuurit kohtaavat - Otavan Opisto Euroopassa


Hankkeen nimi: Erasmus+ KA1: Kulttuurit kohtaavat - Otavan Opisto Euroopassa

Hankkeen toteutusaika: 1.6.2018 - 31.5.2020

Hankkeen lyhyt kiteytys: Hankkeella tavoitellaan laadullista kehitystä ja kansainvälistymistä. Opiston henkilökunta osallistuu täydennyskoulutuksiin ja työn observointiin eri puolilla Eurooppaa.

Tavoitteet: Hankkeella tavoitellaan laadullista kehitystä ja kansainvälistymistä. Otavan Opiston tavoitteena on kehittää erityisesti henkilöstön kansainvälistä osaamista. Opisto on vahva kehittäjä ja jopa edelläkävijä kotimaassa verkko-oppimisessa ja monikulttuurisessa koulutuksessa sekä ICT:n käytössä opetuksessa. Hankkeen tavoitteena on, että henkilöstö näkisi mitä opetuksen ja pedagogiikan, monikulttuurisuuden kohtaamisen ja tietotekniikan opetuskäytön saralla tapahtuu Euroopassa, miten opisto sijoittuu kansainvälisesti ja miten oma osaamisemme suhteutuu eurooppalaiseen osaamiseen. Tähtäimessä on kehittää kokemusten pohjalta omaa osaamistamme vastaamaan entistä paremmin opiskelijoiden tarpeisiin ja muuttuvan maailman haasteisiin.

Hankkeen päätoteuttaja: Otavan Opisto

Osatoteuttajat/yhteistyötahot: -

Otavan Opiston yhteyshenkilö ja -tiedot: Nina Kurki nina.kurki(at)otavanopisto.fi, Anna-Maria Suora anna-maria.suora(at)otavanopisto.fi, Minna Vähämäki minna.vahamaki@otavanopisto.fi

Rahoittaja: Erasmus+ -ohjelma, Euroopan komissio

Linkit: Otavan Opiston reissuvihko,  Kulttuurit kohtaavat - Otavan Opisto Euroopassa