Antti Kleemola

Antti Kleemola (s. 1972 Kauhajoki) on suomalainen pianisti ja laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan herkistä poprock-kappaleistaan muille artisteille. Kleemolan tekemiä kappaleita ovat levyttäneet muun muassa Sami Saari, Laura Voutilainen, Jippu, Annika Eklund, Rajaton, Lenni-Kalle Taipale trio, Paula Koivuniemi ja Maybee. Myös Geir Rönningin esittämä vuoden 2005 Helsingin yleisurheilun MM-kisojen virallinen kisakappale Victory on Kleemolan käsialaa. Hän on säveltänyt myös kolme musikaalia.

Antti Kleemolan ensimmäinen oma albumi Jotain parempaa ilmestyi 11. lokakuuta 2006. Siltä lohkaistiin singlet Timo tahtoo ja Marikan haaveet, joista erityisesti ensin mainittu sai paljon radiosoittoa (mm. Radio SuomiPOPilla) ja nosti Kleemolan ensimmäistä kertaa laulajana esiin.

Syksyllä 2008 ilmestyi Kleemolan toinen albumi 10 kohtausta. Levyltä irroitettiin kolme singleä; Mä en pelkää mitään julkaistiin digitaalisesti 13.2. ja Joensuu - New York 21.5.2008, kun taas Heikko mies ilmestyi 28.1.2009.

Antti Kleemola osallistui Suomen euroviisukarsintoihin 2010 kappaleellaan Sun puolella ja sai suoran paikan finaalista (Wikipedia).

Otavassa Antti opettaa biisipajassa sävellystä ja sanoitusta.